Tidningen Ridsport

 1. Det blir en riktig guldkant på Sweden International Horse Show. De tre regerande Europamästarna från de tre olympiska grenarna är klara för tävlingarna.
 2. För fyra veckor sedan skadade hon sig missade en stor del av höstsäsongen. I Laholm var Cornelia Wallenborg tillbaka i sadeln och tog en Msv A-seger på Lodestar Van't Rechthof.
 3. Det blev ett rejält avancemang för Ludwig Svennerstål och Box Leo efter banhoppningen vid unghäst-VM i fälttävlan. Felfri ritt gav till slut en femte plats.
 4. Patrik Kittel har fått en finfin start på världscupsäsongen med en tredje plats. Han fick tre 10:or för svårighetsgraden på sin nya kür och tänker annorlunda om sitt musikval än många andra.
 5. Andra omgången av världscupen i hoppning rids under söndagen i Helsingfors. Tre svenska ryttare fanns i startfältet och bland dem gick det bäst för Henrik von Eckermann och Mary Lou som tog en fenomenal andraplats.
 6. Det 5-åriga dressyrprojektet "10 TRAINERS 10 CLINICS ONE DREAM" har startat. Portugisiska OS-ryttaren Gonçalo Carvhalo är först ut i Marc André Wérys drömprojekt, och inledningen i Timrå går inte att förmedla på annat sätt än som en storartad succé.
 7. Det blev Paulinda Friberg med stoet Di Lapponia T som vann finalen i LiveArena & Dressage Power Grand Prix Tour som reds i FEI:s Grand Prix Kür 2006. Ekipaget slutade på 73,96 %. - Det här känns overkligt, men jag är galet glad.
 8. Nu har de sista omgångarna av ponnyernas elitallsvenska i dressyr ridits i alla zoner. Tio lag är klara för finalen - lag-SM i dressyr.
 9. Sverige fick en lysande start vid säsongens världscuppreminär i Oslo. I dag är det dags för andra omgången. Tre svenska ryttare rider världscupen i Helsingfors. Här hittar du alla länkar du behöver för att följa tävlingen.
 10. Cecilia Bergåkra Berglund med Primavera vann finalen i LiveArena & Dressage Power Young Rider Trophy som avgjordes i Linköping idag. - Det känns fantastiskt kul, men oväntat eftersom det var så många bra ekipage med, säger Cecilia.
 11. Svenska U25-ryttaren Beata Söderberg har med Harmony's Fiorano tagit två GP-placeringar i Herning under helgen. Söndagens kür belönades med 72,5 procent.
 12. Med Clarimo har Rolf-Göran Bengtsson haft stora framgångar - nu börjar dessa radas upp mer och mer även med Clarimos 9-årige son Crunch 3. I Herning blev det under lördagen en fjärde plats i Grand Prix-hoppningen för ekipaget.