Tidningen Ridsport

 1. RIDSPORT+ En har en lugnande inverkan på andra hästar, en annan blev inte inriden förrän han var sju år, en tredje lär sig allt plättlätt och den fjärde är väldigt känslig. Det svenska laget i paradressyr på EM i Rotterdam berättar om sina hästar och sina medaljchanser inför mästerskapet som börjar med hästbesiktning på onsdag.
 2. Hon och Dante Weltino var med och tog lagbrons på EM i Göteborg 2017. Men på måndagen sprack det för ekipaget i lagdressyrens Grand Prix med miss i ettorna. "Inte bra", säger dressyrryttaren.
 3. Ryttare i Ljungby kommun får inte längre rida på de grustäckta gång- och cykelvägarna. I stället hänvisas de till landsvägar och motorleder.
 4. RIDSPORT+ Hur ser de svenska hopp- och dressyrryttarnas chanser ut? Och vilka ryttare tar slutligen hem de individuella gulden? Ridsports reporter Lisa Hoff och en rad ridsportprofiler tippar inför EM i Rotterdam.
 5. Här hittar du länkar till start- och resultatlistor till veckans tävlingar på nationell- och elitnivå samt internationella tävlingar med svenska deltagare.
 6. Under fredagen reds EM i distansritt i Euston Park, Storbritannien. Här hittar du massor av bilder på alla medaljörerna vid mästerskapet.
 7. EM-veckan laddas bäst upp med tävling för Henrik von Eckermann. I tyska Donaueschingen blev det under helgen två 1,50-placeringar.
 8. Ponny-EM är över och en lång rad nybakade EM-medaljörer har korats. Här hittar du massor av bilder från glädjefesten i polska Strzegom.
 9. Dressyrryttarna har ridit sin första öppna träning i Rotterdam. Ridsports fotograf Roland Thunholm var på plats och delar med sig av sina bilder.
 10. Det var 15 svenska ekipage i distansritt som åkt till Euston Park i England för att starta i två internationella klasser dagen efter EM. De svenska ekipagen gjorde vad de kunde i de båda loppen, men tyvärr avslutades tävlingsdagen i sorg då en häst från Förenade Arabemiraten dog efter målgång på CEI** 120 km.
 11. RIDSPORT+ Livet kan ändras på ett ögonblick - det vet Isabelle Fredholm. För några år sedan var hon centimeter från att dö efter en hästspark. Idag är hon klassad som pararyttare och ser fram emot att rida mästerskap. Hästarna och tävlandet har varit hennes väg tillbaka till glädjen i livet.
 12. Plötsligt händer det! En svensk kusk, Fredrik Persson kör en lysande konkörning, kommer till omkörning och rycker fram i den totala resultatlistan. Vilken härlig avslutning på årets Europamästerskap i fyrspannskörning!
 13. Dressyrhästarna har besiktigats och alla svenska hästar fick tummen upp. Nu är det blågula dressyrlaget klart för start vid EM i Rotterdam.
 14. Helgens fokus har legat på EM för ponnyryttarna, men det har även ridits nationella ponnyhoppningar på två ställen i landet. Ella Littorin och Filippa Lagergren tog hand om segrarna i de högsta klasserna.